Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

 

 

Pakkalan Liikenne Ay perheyritys, jonka toimialaa ovat linja- ja tilausajoliikenne, matkatoimistopalvelut sekä tavaraliikenne ja sora- ja betonikuljetukset.
Yritys työllistää noin 20 henkilöä.

 


Historia

Pakkalan liikenne aloitti liiketoiminnan nimellä E. Pakkala vuonna 1946, kun Etli ja Erkki Pakkala ostivat ensimmäisen kuorma-auton. Oli maamme jälleenrakentamisen aikaa, joten Erkki ajoi talvisin tukkeja sahalle ja kesäisin rakennustarvikkeita.
Ensimmäinen linja-auto ostettiin 1955. Tämä linja-auto oli Volvo vm. 1948. Autolla aloitettiin Vapunpäivänä 1956 linjaliikenne välillä Lehtimäki-Alavus-Seinäjoki. Toinen linja-auto Sisu vm. 1943 hankittiin vuonna 1960.  Sillä aloitettiin linjaliikenne välillä Taipalus-Seinäjoki. Kuorma-autolla ajettiin 1950- ja 1960 -luvuilla lähinnä hiekkaa, halkoja sekä paperipuuta rautatieasemalle ja tukkeja satamiin laivattavaksi ulkomaille.

Vuonna 1962 ensimmäinen lapsista Vilho sai linja-autokortin. 1960 -luku oli nopean kasvun aikaa linja-autoliikenteessä; alkoivat koululaisretket sekä tanssikyydit lavoille ja seurantaloille.

1970 -luvulla bussimatkat Leningradiin ja Pohjoismaihin yleistyivät. Tavaraliikenteessä ajettiin mm. sähkö- ja puhelinpylväitä Haminan satamaan laivattavaksi ulkomaille.

                                                         Etli ja Erkki Pakkalan jälkeen lapset jatkoivat                                                          yritystoimintaa Pakkalan Liikenne Ay nimellä vuonna 1979.

 

Vuonna 1996 avattiin Alavuden keskustassa matkatoimisto. Samana vuonna Pakkalan Liikenne valittiin vuoden yrittäjäksi Alavudella. Vappuna 2016 yritys juhli kuorma-autoliikenteen harjoittamisen 70-vuotisjuhlaa ja linja-autoliikenteen harjoittamisen 60-vuotisjuhlaa sekä matkatoimiston 20-vuotista taivalta.

 MATKATARJONTAAMME

 Matkojen toteutuminen ajankohdan Koronatilanteen mukaan!

 

LA 11.12.2021 Tyynelän Tonttula                     45€/ hlö

Lounas, Joulumarkkinat Kokkolassa, Tyynelän Tonttula ja Sundin puutarhakeskus

  

 

Ottamalla mukaan ROKOTETODISTUKSEN kahdesta saadusta Covid-19- rokotteesta vältyt matkan aikana Koronatesteiltä. Pakkalan Liikenne EI VASTAA asiakkaalle suoraan tai välillisesti aiheutuvista Covid-19- testauskustannuksista.

Tämän hetken tiedon mukaan esim. Pärnun hotelli edellyttää rokotetodistusta sisäänkirjautumisen yhteydessä. Ilman todistusta tulevat joutuvat omakustanteiseen Koronatestiin ennen majoittumista.

Matkojen toteutuminen Koronan salliessa. Ilmoittautumiset viimeistään kuukautta ennen lähtöä.

 

 

 


 

 

 

Ilmoittautumisen yhteydessä tarvittavat tiedot: Nimi, syntymäaika, puhelinnumero, osoite, kyytiintulopaikka sekä mahdolliset hytti- ja/tai huonekaverit

 

Viron matkoilla täytyy olla mukana PASSI tai POLIISIN MYÖNTÄMÄ KUVALLINEN HENKILÖKORTTI

Tukholman risteilyillä AJOKORTTI riittää henkilöllisyystodistuksena

  

 

PAKKALAN LIIKENNE / MATKATOIMISTO

Torikatu 4

63300 Alavus

Puh: 040-8403465 - pakkalan.liikenne@co.inet.fi - www.pakkalanliikenne.com

Vakuudenasettamisvelvollisten rekisterinumeromme: 3611/00/Mj